Dave van Dam Sport Schaatsen en Skeelers Haastrecht Snel Hout- en Rubberhandel

Skeelerkamp Geisingen 2016

Ben jij een wedstrijdskater van 11 jaar of ouder en heb je zin om in de meivakantie eens wat anders te doen? Ga dan mee op het skeelerkamp van 2 t/m 5 mei naar Geisingen in Duitsland! Dit kamp wordt georganiseerd door de  Stichting Inline-Skaten Midden-Nederland in samenwerking met SIV Zeist. De inschrijving loopt tot 27 april a.s.

Skeelerkamp Geisingen 2016

Tijdens dit kamp zullen we zes keer trainen op de piste, hebben we intensieve droog- en looptrainingen, een filmavond, brengen we een bezoek aan de lokale pizzeria en gaan we naar het grootste glijbanen-zwembad van Europa. Lijkt je dit leuk? Lees dan eerst de flyer met aanvullende informatie en schrijf je daarna zo snel mogelijk, maar voor woensdag 27 april in via  http://inlineskatenmiddennederland.nl/evenementen/skeelerkamp-geisingen-2016

Let op! Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  VOL = VOL