Dave van Dam Sport Schaatsen en Skeelers Haastrecht Snel Hout- en Rubberhandel

Wijziging programmavolgorde Oudewater

In verband met het NK marathon in Otterlo zal de volgorde van het middagprogramma worden gewijzigd naar Junioren A/Senioren, Junioren B, Kadetten en P1. Daarnaast zal de afvalkoers worden vervangen door een puntenkoers.

Wijziging programmavolgorde Oudewater

In verband met het NK marathon in Otterlo zal de volgorde van het middagprogramma worden gewijzigd naar Junioren A/Senioren, Junioren B, Kadetten en P1. Daarnaast zal de afvalkoers worden vervangen door een puntenkoers.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: ssh2: Unable to initialize module Module compiled with module API=20100525 PHP compiled with module API=20131226 These options need to match

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: