Dave van Dam Sport Schaatsen en Skeelers Haastrecht Snel Hout- en Rubberhandel

Regioselectie in actie tijdens Internationaal Skeelerweekend

Afgelopen weekend vond het Internationaal Skeelerweekend plaats: twee wedstrijddagen op de piste in Haulerwijk. De laatste dag was de skeelerbaan in Wolvega het toneel waar strijd werd geleverd voor een podiumplaats. Natuurlijk stonden ook een groot aantal rijders van de Regioselectie Midden-Nederland aan de start. De pupillen 1 waren vertegenwoordigd met 7 rijders, aangevuld met Sanne Teekens (Kadet) en Max Douma (Junioren B). 

Regioselectie in actie tijdens Internationaal Skeelerweekend

Het deelnemersveld was sterk en per categorie zeer uiteenlopen qua aantal, met categorien van wel 35 tot maximaal 8 personen bij de junioren B jongens.Verdeeld over drie dagen werden door de rijders een sprint over 300 meter, puntenkoers, inline over 500 en 1000 meter en een afvalkoers gereden. De rijders van de regioselectie hebben een prima prestatie geleverd tijdens dit weekend. De mannen en vrouwen hebben gereden voor wat ze waard zijn. Dit leverde voor vijf van de rijders een zeer verdiende plek bij de eerste 10 op. Helaas was het net niet voldoende om een podiumplek te mogen bezetten.

In de afsluitende relay werd het podium wel gehaald. Het jongens P1-team met Jesse Versluijs, Ofke Teekens en Stijn Beekelaar wist hier geheel verdiend een mooie zilveren plak te bemachtigen. Voordat de zomervakantie begint komen de rijders nog in actie tijdens de Landelijke Baanncompetitie Jeugd die op 9 juli zal plaatsvinden in Almere. 

Kijk voor alle uitslagen op http://www.internationaalweekend.nl/page/uitslagen/

Prachtige foto’s van dit leuke weekend zijn terug te vinden op: www.theoboonstra.nl

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: ssh2: Unable to initialize module Module compiled with module API=20100525 PHP compiled with module API=20131226 These options need to match

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: