Dave van Dam Sport Schaatsen en Skeelers Haastrecht Snel Hout- en Rubberhandel

Nieuwe data Dave van Dam Inline-Cup bekend!

De zon gaat weer schijnen en dat betekent dat de skeelers weer tevoorschijn komen en de Dave van Dam Inline-Cup competitie weer van start gaat! Dit seizoen staan er 8 baan/wegwedstrijden op het programma en daarnaast ook 7 marathons. Er is een mooi gevarieerd programma opgesteld, dus voor een ieder wat wils. De eerste marathon vindt plaats op zaterdag 14 april a.s. op de wielerbaan van Amersfoort. De eerste baanwedstrijd staat gepland op zaterdag 21 april op de piste in Purmerend. Voor beide wedstrijden kan er al worden ingeschreven via inschrijven.schaatsen.nl. We gaan er weer een mooi Dave van Dam Inline-Cup seizoen van maken!

Nieuwe data Dave van Dam Inline-Cup bekend!