Dave van Dam Sport Schaatsen en Skeelers Haastrecht Snel Hout- en Rubberhandel

Nieuw deze winter: indoor-skeeleren in de Markthal op de Harselaar in Barneveld!

Wil je het hele winterseizoen blijven skeeleren?  Mijnten Schaats- en Skeelersport in samenwerking met IJs- en Skeelervereniging ’t Grieze Veen uit Barneveld organiseren dit winterseizoen vanaf maandag 26 oktober een indoor-skeelertraining voor wedstrijdrijders in de Markthal in Barneveld.

Er zal veel getraind worden op techniek en vaardigheid. Ook voor schaatsers zullen de trainingen een goede aanvulling zijn.

Nieuw deze winter: indoor-skeeleren in de Markthal op de Harselaar in Barneveld!

Aanvullende informatie

Vanaf
Maandag 26 oktober.

Tijdstip
Maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur: training voor wedstrijdrijders jeugd & volwassen door Martin Mijnten. Bij voldoende animo zal er ook donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur indoor-getraind kunnen worden.

Locatie
De Markthal aan de Baron van Nagelstraat 158 op industrieterrein De Harselaar. Vlakbij het station Barneveld-Noord (zie bijlage).

Kosten
De kosten voor de indoor-skeelertraining voor wedstrijdrijders zijn nog niet bekend en afhankelijk van de animo. Naar verwachting komen de kosten op basis van deelname voor het gehele winterseizoen (±20 weken) op € 4,- per training. Bij grote animo zullen de kosten lager zijn.

Aanmelden
Via email secretaris@griezeveen.nl.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: ssh2: Unable to initialize module Module compiled with module API=20100525 PHP compiled with module API=20131226 These options need to match

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: