Dave van Dam Sport Schaatsen en Skeelers Haastrecht Snel Hout- en Rubberhandel

Dave van Dam Sport nieuwe hoofdsponsor van de Regiocompetitie Midden-Nederland

Het skeelerseizoen gaat weer beginnen. Na 10 jaar zal de sterkste inline-competitie van Midden-Nederland een nieuwe naam krijgen: de Dave van Dam Inline-Cup! Dave van Dam Sport is gevestigd in Haastrecht en geen onbekende in de regio Gouda op het gebied van skeeleren en schaatsen. Als organiserende stichting zijn wij blij met deze nieuwe naamsponsor van de Regiocompetitie Midden-Nederland en kijken wij uit naar een mooie samenwerking in de komende jaren.
Dave van Dam Sport nieuwe hoofdsponsor van de Regiocompetitie Midden-Nederland
Alle informatie over de Dave van Dam Inline-Cup kunt u nalezen op onze website: http://www.inlineskatenmiddennederland.nl/kalender.
 
Het seizoen start op zaterdag 9 april bij AIJV in Amersfoort. Schrijf je dus snel in.
 
Graag maken wij ook meteen gebruik van de gelegenheid om de oude sponsor Mijnten Schaats- en Skeelersport uit Achterveld te bedanken voor de samenwerking in de afgelopen 10 jaar. Een lange periode, waarin deze competitie, mede door de persoonlijke inzet van Martin Mijnten, is uitgegroeid tot één van de bekendste inline competities van Nederland. Bedankt!