Transponders

Alle rijders die meedoen aan de Dave van Dam Inline -Cup rijden met een transponder. Pupillen 4, 3 en 2 kunnen deze huren bij de SIS-MN (zolang de voorraad strekt). Overige rijders moeten beschikken over een eigen transponder
– Type transponder is ProChip FLEX met enkelband  

Kosten

De huurprijs van een transponder van de SIS-MN (alleen P1, P2 en P3 rijders) bedraagt voor het gehele seizoen: € 25,=
De borg voor deze huurtransponder van de SIS-MN bedraagt € 50,=. De huurprijs van een transponder voor 1 wedstrijddag bedraagt € 5,=. – Betaling van het huurbedrag en de borg (samen € 75,=) gebeurt op basis van factuur (per email).

De seizoenstransponders (P2, P3, P4) kunnen alleen worden gehuurd bij de SIS-MN op de 1e en 2e wedstrijddag van de competitie of voorafgaand het huurformulier ingevuld te mailen naar: competitie@inlineskatenmiddennederland.nl

Inleveren transponders


Op de laatste wedstrijddag moet de transponder worden ingeleverd bij de jury en wordt de borg gerestitueerd. Bij het later inleveren (t/m 30 nov.) van de transponder wordt 50% van de borg teruggestort. Bij het inleveren op of na 1 dec., of het niet inleveren van de transponder wordt de borg niet gerestitueerd.

Indien de rijder op de laatste wedstrijddag niet aanwezig is dient de rijder zelf te zorgen dat de transponder wel op die dag wordt ingeleverd.